Odkar sem se srečala z vami in z vsem kar nam predajate in nas učite - Či gong, Dao joga, TKM, pot Daa....... - mi spreminja moje življenje in pogled na vse okrog mene na boljše. Sicer pomalem, ampak ko pogledam nazaj opazim velike spremembe. Odkar delam vaje Či gonga in Dao joge, nimam več bolečin v ledvenem delu hrbtenice. Zaradi bolezni ščitnice sem se zelo hitro utrudila in imela probleme že pri malo daljši hoji ali hoji po stopnicah - sedaj se vse postavlja na svoje mesto - tudi s pomočjo nasvetov vaših gostov na delavnicah (Radenci - moksanje, mineraliziranje). Ko sem se predlani srečevala s težkimi čustvenimi obdobji, sem spoznala, kako zelo pomagajo zdravilni zvoki. Opažam tudi veliko moč majhnega notranjega smehljaja: kadar se v ogledalu zagledam s povešenimi ustnimi kotički, se sama sebi nasmehnem in grem dalje s smehljajčkom na obrazu. Očitno pa se ne dvignejo samo ustni kotički, ampak tudi vibracija telesa, saj vse obveznosti lažje opravim.

Omenili ste, da je potrebno znanje uporabiti v vsakdanjem življenju - to tudi počnem: kakšna vaja zjutraj, invokacija čez dan, umiritev in zvoki zvečer ali po potrebi. Ugotavljam, da sem vedno bolj zadovoljna sama s sabo in z okolico …

S hvaležnostjo za vse kar ste mi dali, 

Tatjana

Qigong vadba, kot jo vodi Darja, je odlična za umirjanje, hipno prehajanje vase, poglobljeno dihanje in osredotočenost na gibanje energije v telesu. Darjino podajanje in usmerjanje pozornosti na specifične gibe in držo odpira nova vrata v dojemanju, zaznavanju sebe in svoje energije.

Hvala, 

Selma

Hvala za vse lepe trenutke, ki sem jih preživela na vadbi. Mislim, da mi je spremenila življenje, saj sem točno to rabila - spremembo v življenju, en nov pogled na svoje telo, njegovo delovanje, spoznavanje samega sebe od znotraj. Na življenje sem začela gledati drugače, zato sem srečnejša. Svoje pridobljeno znanje rada delim tudi s svojimi dragimi. 

Ksenja

Odkar se ukvarjam s čigongom, se mi je zdravje izboljšalo, kar se tiče alergij. Po dobrih treh mesecih ne rabim več nobenih tablet. Tudi duševno stanje je veliko boljše, manj stresno, počutim se mirno in sproščeno. Vsakdanje tegobe in zahteve gredo počasi mimo mene in me preveč ne obremenjujejo.

Se vidimo spet septembra.

Vadba Či Gong in Dao Joga sta mi pokazali neko novo dimanzijo bivanja. To ni le vadba, je nekaj več, saj mi daje notranji mir, neko dodatno moč, da grem laže skozi vsakdan. Bolela me je rama in vsa leva roka. To je z vadbo postopoma izginilo. Sedaj je roka gibljiva in spet moja. Rada grem na vadbo, saj je to čas razerviran zame. Hvala g. Darji, da ji je uspelo v Ormož pripeljati to drugo dimenzijo življenja.

Mirjana

Težave imam z visokim pritiskom in stresom. Pri jogi sem opazila, da se po vadbi počutim sproščeno, kar je bistvo.

Hvala!

Simona  

Z jogo sem zelo zadovoljna. Odkar hodim na vaje, se počutim mnogo bolje. Najbolj pa sem vesela, ker nimam več toliko bolečin v kolenih, kot sem jih imela pred tem.

Hvala!