DARVITA7

  

 Facebook: https://www.facebook.com/akashapillows/

 

 

MEDITACIJSKE BLAZINE

 

Kadar meditiramo, se nam pogosto zgodi, da nam misli zaradi neudobnega sedenja pričnejo uhajati k bolečim nogam, hrbtu in vratu. Ker je cilj meditacije, da smo čim bolj zbrani, je dobro, da is zagotovimo optimalen telesni položaj. Tu nam s svojimi posebnimi lastnostmi pomagajo ajdove luščine, ki se podobno kot pesek prilagodijo vašemu položaju in ga podprejo.

Če ste navajeni sedeti v lotusu, polovičnem lotusu ali s prekrižanimi nogami, bo meditacijska blazina vaša prijateljica ob dolgotrajnem sedenju. Posebno udobje nudi vsem, ki imajo težave s kolki ali koleni.

 

meditacijska blazina položaji         meditacijske blazine 2

Meditacijska blazina vam omogoča dolgo in pravilno sedenje  

 

 

 

VZGLAVNIKI

 

Vsi, ki ste že kdaj poizkusili spati na blazini, polnjeni z ajdovimi luščinami, ste mi zagotovili, da je to najboljša blazina, na kateri ste kdaj spali in da je za nič na svetu ne bi zamenjali za kakšno drugo. Kaj je na ajdi tako posebnega?

 

vzglavnik ajda

Marsikdo je priznal, da mu je spanje na blazinah z ajdovimi luščinami pomagalo pregnati glavobol pa tudi bolečine v vratu in hrbtu.  Ajdove luščine  so namreč čvrste, a voljne in zračne, zaradi česar lahko služijio kot idealno polnilo. Takšna blazina se prilagaja vašemu telesu, hkrati pa mu nudi udobno in naravno podporo in vas hladi v vročih poletnih nočeh.

 

 

 

AJDOVE LUŠČINE NA KRATKO

 
- se anatomsko prilegajo telesu
- so zračne in prožne
- nudijo vašemu telesu odlično podporo 
- nežno masirajo
- vsebujejo rutin in antioksidante
- poleti prijetno hladijo
- delujejo protibolečinsko
 
 
 
 
Pri nas lahko najdete še različne dekorativne blazine, sedežnike, blazine za vaše ljubljenčke in še kaj.